Instruktører


 


 

 

Marianne Hjertø:

Marianne er ballettpedagog fra Statens Balletthøgskole/Khio, og har undervist klassisk ballett i mer enn 20 år.De fleste som har vært innom dans her i Ski vet godt hvem Marianne er 🙂   Hun har sin pilatesutdannelse fra The room, og ser stor nytte av å bruke Pilates som suppleement i ballettundervisningen.

I tillegg til dans og Pilates har Marianne stor glede av sin yogapraksis, og har tatt sin yogautdannelse hos Oslo Yoga.

Marianne underviser i Pilates og Dynamisk Yoga.

 

 

Benedikte Leirvåg:

Benedikte er en livsglad jente som brenner for en helhetlig helse mellom kropp og sinn. Hun er utdannet yogalærer fra Axelsons Body Work School i Oslo.I tillegg til Yogalærerutdannelsen har Benedikte en Bachelor i Folkehelse og livsstilsendring, og flere års arbeidserfaring som personlig trener og gruppetreningsinstruktør. Benedikte underviser Soma Move, Flyt-yoga, og Yinyoga.

 

 

 

 

Nanne Emelie Andersen:

 

Nanne Emelie er yoga og meditasjonslærer, kraniosakralterapeut og sanger/sangskriver.Hun har alltid hatt en stor nysgjerrighet innenfor personlig utvikling og det meditative felt, og har siden hun var barn – meditert. Hun fant yogaen for 20 år siden, og har siden da hatt yogaen som sin faste praksis. For Nanne Emelie handler yoga om fordypelse, å skape et meditativt rom hvor hun støtter sitt grunnleggende fundament og sin balanse i hverdagen- både fysisk, psykisk og energetisk.

Nanne Emelie er opprinnelig fra København, og flyttet  Ski i 2018 med sin mann Jonas, og deres sønn.

På Yopila underviser Nanne Emelie i Hatahyoga og Restorativ Yogasomatics.

 

Sandra Gerecke: 

Sandra Gerecke er utdannet ved Bårdar Akademiet. Så videreutdannet i New York der hun jobbet som assistent ved Broadway Dance Center i 3 år. Det var i New York at Sandra hadde sitte første møte med treningsformen Pilates og også der hun tok sitt Pilates sertifikat. Hun har undervist Pilates i New York , Oslo og i Ski.

Sandra er positiv og utadvendt og opptatt av å gi alle en forståelse av hva Pilates er. Timen passer for både menn og kvinner , nybegynnere og litt øvet.

 

Rita Carlsen:

rita c

Rita Elisabeth Carlsen har hatt trening som lidenskap i over 30 år. For åtte år siden tok hun steget fra å drive egentrening til å begynne å  instruere andre. Siden da har hun instruert gruppetimer hos de store treningskjedene, med sykkel og styrketrening som sine spesialiteter. Nå er fokuset flyttet mer over på styrketrening ved bruk av egen kropp som motstand, og hun er å finne som instruktør på Totaltimer hos Yopila.

Rita Elisabeth er også utdannet massasjeterapeut på idrettshøgskolen, og er opptatt av andres helse, mestring og velvære.