FAQs

Hvordan bestiller jeg time?

Kontakt oss på mob 92669968 eller mail post@yopila.no.  På drop-in timer kan du bare møte opp, her er det førstemann til mølla som gjelder. Vil du sikre deg plass kan du booke plass via mob. eller mail.

– Hva skal jeg ha på meg? 

Myke behaglige klær som gir rom for bevegelse. Yoga og Pilates utføres barbent, envt. med sokker som ikke sklir.

– Når skal jeg komme? 

Kom gjerne 5-10 min før klassen begynner

-Må jeg være “myk” for å utføre yoga og Pilates?

På ingen måte. Du praktiserer ut fra hva din kropp tillater. Ved jevn praktisering vil din fleksibilitet  øke. Det samme gjelder for styrke og balanse. Du begynner akkurat sånn som du er 🙂

-Bør jeg spise/drikke før timen?

Unngå å spise et stort måltid rett før. La det gjerne gå et par timer før du kommer til time. Et lettere måltid kan fint inntas inntil en time i forkant. Ha gjerne med en vannflaske med lokk som du kan drikke av under timen.

-Må jeg ha min egen matte?

Matte får du låne hos oss . Så alt du trenger å ta med er deg selv og kanskje en vannflaske.  Du kan gjerne ta med egen matte hvis det er ønskelig.

– Hva hvis jeg er gravid?

Gi beskjed i forkant til instruktøren. Det kan være øvelser du skal unngå. Ellers er det supert for en gravid kropp å være i bevegelse så lenge det gjøres på en forsvarlig måte

-Får jeg avbestilt en booket time?

Avbestilling må skje innen 24 timer før den avtalte tiden. Dette gjelder både behandling og klasser. Kontakt oss på samme måte som når du booket timen.

– Etikette:

Vis hensyn til hverandre. Kom tidsnok til timen. Unngå bruk av parfyme. Må du forlate timen før den er ferdig, gå rolig ut og la matte og annet utstyr  ligge igjen på gulvet.